>Andere asbakken bij Schiphol

>Op initiatief van Stichting Nederland Schoon en British American Tobacco (BAT) is een campagne gestart, gericht op het verminderen van sigarettenpeuken op straat. Hiervoor zijn bestaande asbakken bij de uitgangen van Schiphol Plaza vervangen door hoogwaardige asbakvoorzieningen met een duidelijke communicatieboodschap. Doel is, om de rokers te stimuleren de peuk simpelweg in de asbak te deponeren, waardoor ook het schoonvegen van de stoep minder werk wordt. Voor Stichting Nederland Schoon past de samenwerking met BAT uitstekend binnen het Impulsprogramma Zwerfafval dat zij samen met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, VNO-NCW en het Ministerie van VROM uitvoert. Bedrijfsleven en overheid binden samen de strijd aan met het zwerfafval, een van de grootste ergernissen van vandaag de dag.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.