>Belgen kunnen nu ook weekendje weg

>Weekendjeweg.nl stapt over de zuidergrens met een Vlaams label: Weekendjeweg.be. Met de Vlaamse variant richt de reissite zich tot een potentiële doelgroep van 6 miljoen Belgische consumenten. Uit cijfers van het Belgische onderzoeksbureau WES blijkt dat Belgen per jaar ruim 13 miljoen overnachtingen boeken. Van hen is 60% Vlaams waarvan 30% online boekt.
Weekendjeweg.be is een joint venture van Weekendjeweg.nl en GlobEvents, het Vlaamse reis- en evenementenbureau dat bekend staat om actieve vakanties en evenementen in binnen- en buitenland. Weekendjeweg.nl woordvoerder Ed Trentelman: “Wij bieden de ruim 6 miljoen Vlamingen ons goed geoliede model voor online reserveringen, dat zich in Nederland al ruimschoots heeft bewezen. Het is niet niks om onze website met het volledige hotelaanbod in Vlaanderen neer te zetten. Mede dankzij de uitstekende kennis van onze partner GlobEvents van de Vlaamse markt is de website zeer spoedig gelanceerd. Dat is bijzonder te noemen.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.