>Boek over wereldreis

>>Boek over wereldreis 9In zijn zoektocht naar vrijheid, onafhankelijkheid en persoonlijke ontwikkeling verkoopt Peter Schulz zijn bedrijf en huis om samen met zijn vrouw en kinderen een wereldreis door alle continenten te maken. Hij geeft zijn drukke carrière en bezittingen op om van de gewone dingen van het leven te kunnen genieten. Een jaar lang geen verplichtingen, geen stress, geen sleur. In het boek Nu even niet beschrijft hij het verloop van de reis en de ontwikkelingen die zich gedurende die periode in het gezin voltrokken. Een bron van inspiratie voor iedereen die er weleens over denkt om even alles opzij te zetten. Het gezin bestaande uit de ouders: Peter en Mieke en hun drie kinderen, Max (12), Leon (9) en Koen (4) vertrokken in november 2007 voor een wereldreis. In augustus zijn zij na een prachtige tijd met elkaar weer terug naar Nederland.
‘Het leven is vol mooie en interessante uitdagingen. Verandering is de weg om daaraan deel te nemen. In de loop van mijn leven heeft het begrip verandering een andere kleur gekregen. Vroeger vond ik het belangrijk dat verandering iets opleverde. Nu vind ik het belangrijk dat ik me er goed bij voel. Daarom geloof ik in verandering vanuit de kern van wie we werkelijk zijn. Het bijzonder is dat het uiteindelijk ook meer oplevert´ aldus Peter.
Na een lange periode van jobhoppen vond Peter Schulz een uitdaging in het ondernemerschap. Hij richtte verschillende bedrijven in diverse sectoren op en leidde die jarenlang met toewijding. Na vijftien jaar ondernemerschap besloot hij zijn bedrijven te verkopen en zijn droom te realiseren om samen met zijn vrouw en hun drie kinderen een wereldreis te maken. Peter studeerde informatica en bedrijfskunde en geeft thans trainingen in persoonlijke ontwikkeling.
ISBN: 9789048407408

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.