>De Zwitsers komen

>Zwitserland Toerisme is met ingang van het winterseizoen 2009/10 landenpartner geworden van indoor ski resort SnowWorld, samen met de grote skigebieden Wallis, Graubünden en Jungfrauregio.
“Hoe brengen we de Zwitserse sneeuwbeleving zo goed mogelijk over bij de liefhebbers van wintersport in Nederland?”, was de vraag die Corinne Genoud, directeur van Zwitserland Toerisme, zich stelde. Ze is tot de conclusie gekomen dat de locaties van SnowWorld in Zoetermeer en Landgraaf zich daarvoor perfect lenen, omdat die alle aspecten van wintersport binnen hun poorten hebben en per jaar bijna twee miljoen bezoekers ontvangen die er komen om te leren skiën of snowboarden of zich willen voorbereiden op de komende winter.
Zwitserland is prominent aanwezig in SnowWorld, met fotowanden, video’s en een informatiestand. Ook de cafés en restaurants stralen een Zwitserse sfeer uit. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor de wintersportgebieden Wallis, Graubünden en Jungfrauregio, die zich allemaal op een eigen thema vastleggen en zodoende de regionale verscheidenheid tot uitdrukking brengen.
De gezamenlijke kick-off van Zwitserland Toerisme en zijn wintersportregio’s in SnowWorld waren de winteropeningsweekenden deze maand. Graubünden organiseert het laatste weekend van oktober in SnowWorld Landgraaf voorrondes voor de Clauwau. Voor dit ludieke jaarlijkse kerstmannen-wereldkampioenschap in Samnaun wordt een Nederlands en Duits team gezocht om op het komende WK op 27 en 28 november aanstaande de strijd aan te gaan met teams uit 30 andere landen.  www.snowworld.com/santaclaus, aanmelden via santaclaus@snowworld.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.