>Eerste sneeuw in Oostenrijk!

>Het Oostenrijkse SalzburgerLand is onverwachts vroeg getrakteerd op winterse buien. De eerste sneeuw is al gevallen en de regio’s van het SalzburgerLand bereiden zich voor op een vervroegd winterseizoen. Alle voorbereidingen worden momenteel getroffen om de liften eerder te openen. De diehard wintersporters kunnen dit winterseizoen dus extra vroeg de eerste sporen zetten in de verse sneeuw.
Onder het motto ‘Wedeln was das Zeug hält’, bereidden ook andere grote skigebieden in het SalzburgerLand zich in de komende weken voor op een vervroegde start van het winterseizoen in november. De Salzburg Super Ski Card is een aantrekkelijke manier om optimaal te genieten van de pistes van het SalzburgerLand. Met 1 skipas heeft men toegang tot meer dan 2.200 km pistes in alle 23 skigebieden van deze regio. Wintersporters kunnen hierdoor naar hartelust elke dag een nieuw skigebied ontdekken. De skipas is vanaf 7 november te koop en heeft een speciale aantrekkelijke voorverkoopprijs tot 4 december. www.vakantie.salzburgerland.com

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.