>Giraffen in Emmen

>Wie een creatieve bui voelt aankomen, moet naar Dierenpark Emmen om daar een mooie tekening van een giraffe te maken of zo’n langnek te knippen en te plakken. Haal de kinderen weg van de computer en geef ze eierdozen, toiletrolletjes en allerlei andere materialen om een giraffe in elkaar te knutselen. De resultaten worden gefotografeerd en opgestuurd naar Noorwegen. Daar zijn namelijk de heren Ola en Jorgen een weddenschap aangegaan. Ola zegt dat hij voor 2011 een miljoen verschillende tekeningen van een giraffe kan verzamelen en Jorgen zegt dat het Ola niet zal lukken. Dierenpark Emmen kreeg het verzoek van een aantal Nederlandse studenten om behulpzaam te zijn bij deze originele weddenschap en zal proberen zoveel mogelijk giraffentekeningen naar Scandinavië te zenden. Kom in de herfstvakantie van maandag t/m vrijdag naar het dierenpark om te helpen de miljoen tekeningen op tijd klaar te hebben. Er zijn er ruim duizend per dag nodig om op tijd klaar te zijn.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.