>Griezelen op Bobbejaanland

>Van 24 oktober tot 8 november is het opnieuw griezelen geblazen in ‘t plezantse familiepretpark van België. Vorig jaar wisten de monsters van Bobbejaanland de bezoekers al aardig de stuipen op het lijf te jagen en ook dit jaar zullen ze er alles aan doen om de bezoekers eens flink te laten schrikken. Elke dag tussen 12:00 en 16:00 uur komen de griezels tot leven en verzorgen zij spannende taferelen.

Op 31 oktober organiseert vtmKzoom samen met de griezels een fantastische nocturne. Het park is dan uitzonderlijk geopend tot 22:00 uur. Voor deze speciale dag nodigt vtmKzoom iedereen uit om in het Halloweendorp kennis te maken met hun bekende en nieuwe televisievrienden. Het hele dorp wordt voorzien van sfeervolle verlichting en er zijn optredens van onder meer Lasgo, Annagrace en Jameerah. Als afsluiting is er een prachtig vuurwerkspektakel. www.bobbejaanland.be/events

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.