>Gunstige hotelprijzen in herfstvakantie

>Europese hotelprijzen zijn elf procent lager dan in oktober vorig jaar. Overnachtingsprijzen in Palma de Mallorca zijn op het laagste niveau dit jaar. Naast de Balearen zijn ook de Canarische Eilanden en Griekenland low-cost bestemmingen in het najaar. Dit zegt de trivago Hotel prijs Index (tHPI) die de hotelprijsvergelijker www.trivago.nl maandelijks bekend maakt.
De tHPI voor oktober laat zien dat de prijzen voor een standaard tweepersoonskamer met 118 euro gemiddeld twee procent lager zijn dan vorige maand en elf procent lager dan vorig jaar. Goedkope bestemmingen, die ook in oktober zon beloven, zijn deze maand de Balearen, de Canarische Eilanden, Malta of Griekenland.
Herfstreizigers kunnen nu in vele populaire vakantiebestemmingen gunstige overnachtingen boeken. Op de Canarische Eilanden kost een standaard tweepersoonskamer gemiddeld 81 euro, op de Balearen 84, in Andalusië 95 euro, op de Peloponnesos 90 euro en op Kreta 85 euro. Voor een overnachting op Sardinië betalen toeristen in oktober 103 euro, op Malta 82 euro en in de Algarve 77 euro. Aan de Turkse Egeïsche Zee ligt de gemiddelde prijs op 94 euro, aan de zuidelijke Egeïsche Zee op 118 euro.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.