>Herfsttips van HolidayCheck

>Tijdens de herfstvakantie hoeft niemand zich te vervelen. Er zijn uitstapjes genoeg te bedenken. Van musea, pretparken, zwembaden, dierentuinen tot uitwaaien op het strand of een bezoek aan het theater. In elk geval hoeven de kids geen zeeën van tijd door te brengen voor de tv of achter de computer. HolidayCheck heeft een aantal leuke familieuitjes met de daarbij geliefde (familie)hotels op een rijtje gezet.

Uitwaaien aan de Noordzeekust
Pak uw muts, sjaal en windproof-jas in en ga een weekend uitwaaien langs de Noordzeekust. Met een gemiddelde zuidwestenwind, kracht 3 is het strand de ideale plek om de oer-Hollandse activiteit vliegeren uit te oefenen. Kortom een perfecte plaats waar jong en oud zich zeker zal vermaken. Overnachtingstip: Hotel Zeebergen***

Terug in de tijd
U waant zich honderd jaar terug in Volendam, met de prachtige haven waar de bootjes af en aan varen naar het afgelegen Marken. Ontdek Volendam met zijn visserstraditie, pittoreske huisjes en klederdracht. Wat dacht u van een rondleiding in een palingrokerij of klompenmakerij of laat u samen met uw familie vereeuwigen in Volendams kostuum in één van de vele fotowinkeltjes aan de haven. Overnachtingstip: Hotel Marinapark Volendam**

De buitenlucht opzoeken
Een heuvelrijke en zeer afwisselende wandeling leidend door een schitterend beschermd natuurgebied ‘de Brunsemmerheide’ dat een gevarieerde aanblik biedt door de aaneenschakeling van akkers, heide, bos en moerasgronden. Met een lengte van 7 kilometer is ‘De Rode Loper’ ook voor de kinderen in één dag te doen. Overnachtingstip: Hotel SnowWorld**** in Landgraaf.

Venetië van het noorden
De binnenstad van Brugge is een monument op zich waarin u kan verdwalen. Gelukkig is er een speciale wandeling waar alle toeristische trekpleisters aan bod komen en de geschiedenis van de stad wordt toegelicht. Tevens wordt er rekening gehouden met kinderen, via zoekopdrachten en leuke weetjes. Na al die indrukken kunt u uw honger stillen in meer dan 150 restaurants, brasseries en eetcafés. Overnachtingstip: Hotel Novotel Brugge Centrum****

Creabea
Naast de afgezaagde rondvaart heeft Amsterdam meer te bieden. Speciaal voor kinderen het Cinekid festival, het jaarlijks film, televisie en nieuwe media festival, of de kinderworkshop ‘ontwerp je eigen tas’. Samen met uw vrienden een high tea in hartje Amsterdam om daarna in een café op de Zeedijk een workshop smartlappen zingen te volgen. Overnachtingstip: Hotel Mövenpick Amsterdam****

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.