>Het bos in tijdens de herfstvakantie!

>Paddenstoelen zoeken tijdens een schimmeltocht in het bos? Eidoppen tellen van ringslangen of griezelen tijdens de Nacht van de Nacht? Wie op zoek is naar leuke buitenactiviteiten voor de komende herfstvakantie, kan op www.mooierlandschap.nl kiezen uit honderden activiteiten in het Nederlandse landschap. Op deze website hebben ruim veertig organisaties en provincies hun – veelal gratis – publieksactiviteiten in de nieuwe Landschapskalender geplaatst. Het aanbod van excursies, workshops en speurtochten is verspreid over het hele land en geschikt voor jong en oud.
De herfstvakantie is bij uitstek geschikt om in eigen land te genieten van de laatste zonnestralen van het jaar. Dat genieten ook een actieve invulling kan hebben, bewijzen de vele ‘doe’ activiteiten die dit jaar weer in het Nederlandse landschap worden georganiseerd. De populariteit hiervan geeft aan dat je lekker inspannen ook heel ontspannend kan zijn. Op www.mooierlandschap.nl staan de activiteiten handig gerangschikt op datum, regio en soort activiteit. Bijna alle activiteiten zijn geschikt voor kinderen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.