>Hoog rapportcijfer voor Dierenbos

>Een half jaar na de opening scoort Libéma Vakantiepark Dierenbos een 9,2 in de jaarlijkse campingtest van de ANWB. Op alle testonderdelen scoort de camping hoger dan een 8,8. De horecafaciliteiten van het gethematiseerde vakantiepark – ondergebracht in De Boswachtershoeve – werden door het testpanel zelfs met een 10 beoordeeld. Libéma Vakantieparken verwacht dat de uiterst positieve beoordeling het aantal boekingen voor de herfstvakantie en volgend jaar een extra impuls zal geven.
Na een aantal maanden flink verbouwen, thematiseren en ruim € 2 miljoen investeren opende ‘verbouwingskoningin’ Marijke Helwegen in april van dit jaar Libéma Vakantiepark Dierenbos in Vinkel. Na een mooi, eerste hoogseizoen werd eigenaar Libéma Vakantieparken verrast met een mededeling dat de camping van het park met een 9,2 is beoordeeld door het testpanel van de ANWB. Dit panel test jaarlijks het merendeel van de Nederlandse campings en beoordeelt deze met een rapportcijfer. In verschillende uitingen – waaronder de ANWB Campinggids – zal komend jaar melding van deze topbeoordeling worden gemaakt. www.libemavakantieparken.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.