>Horrorfeest in Duitsland

>Halloween-evenement is weer begonnen in |Duitsland. Tot en met 31 oktober staat Movie Park Germany elk weekend in het teken van dit griezelfeest, waar in totaal al 1,3 miljoen bezoekers op afgekomen zijn. Vorig jaar moest het park zelfs twee keer gesloten worden omdat er op één avond 30.000 mensen het park in wilden. Reden voor Movie Park Germany om dit jaar niet twee, maar drie avonden per week het Halloween Horror Feest te houden.
Elke donderdag-, vrijdag en zaterdagavond in oktober zorgen 250 demonen, monsters, zombies en andere helse wezens ervoor dat een bezoek aan Movie Park letterlijk en figuurlijk bloedstollend is. Omgeven door nevel en sinistere muziek besluipen de monsters de bezoekers tussen 18.00 en 22.00 uur. Met hun afgrijselijke gekrijs, doordringende ijskoude blikken en gruwelijke uiterlijk geven ze iedereen gegarandeerd kippenvel.
Om de kwaliteit hoog te houden, wordt het Halloween Horror Feest elk jaar verbeterd. Om in totaal 15 avonden lang het publiek te vermaken, worden meer dan 250 monsters en 300 overige extra medewerkers ingezet.
Movie Park Germany heeft een spectaculaire nieuw show, de Fountain of Screams. In dit unieke samenspel van water, video, muziek, licht en laser wordt op de Santa Monica Pier diverse keren per avond een show opgevoerd die iedereen alvast in de griezelstemming brengt.
Omdat het Halloween Horror Feest ’s avonds niet geschikt is voor kinderen, wordt er overdag tussen 12 en 17 uur (ook zondags) Kinder-Halloween gehouden met onder meer pompoensnijden, schminken en het typische Trick-or-Treat-spel.
Alle Halloween-activiteiten zijn bij de reguliere entreeprijs inbegrepen. Vanaf 15.00 uur is het After-Dark-Ticket te koop voor 24 euro (21 euro op donderdag). Meer informatie is te vinden op www.halloween-horror-feest.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.