>iPod winnen met reisblog

>

Sinds enkele dagen is het mogelijk om je in te schrijven voor de tweede editie van de Nederlandse Reisblog Verkiezing. Reizigers uit Nederland en België maken met hun reisdagboek kans op de nieuwste iPod Touch, een handige gadget voor op reis.
De verkiezing is georganiseerd door de populaire reissite Wereldwijzer Reisforums, en bestaat uit drie ronden. In de eerste ronde, die tot en met 25 oktober duurt, kunnen reizigers hun reisblog aanmelden voor deelname. Een deskundige jury gaat van 26 tot en met 31 oktober in beraad, waarna op 2 november een top 10 bekend gemaakt wordt van reisblogs die doorgaan naar de finale. Op deze dag begint de strijd der reisblogs pas echt: leden van Wereldwijzer stemmen per sms op hun favoriete reisverhalensite, waarna op 16 november de grote winnaar bekend gemaakt wordt. Onder de stemmers wordt het boek “De Tien Geboden van de Wereldreiziger” verloot.
Inschrijven voor deelname is mogelijk via de website www.reisblogverkiezing.nl .
0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.