>Kerst bij Club Med

>De feestdagen bij Club Med staan in het teken van een feestelijke ambiance met een exclusief programma voor zowel families als koppels. Dit jaar tijdens Kerstmis worden Club Med gasten onder andere verrast met unieke Kerstshows, een bezoek van de Kerstman, traditionele Christmas food & drinks, verrassende Dinner-Dances en Christmas Party’s. Club Med biedt een aantrekkelijke vroegboekkorting op uw all inclusive wintersportvakantie (inclusief skipas en skilessen!). Deze korting is ook geldig tijdens Kerst, meer informatie en de voorwaarden op clubmed.nl.
Dit jaar zijn alle Club Med dorpen ondergedompeld in een magische Kerstsfeer en wordt dit warme gevoel tot leven gebracht voor zowel jong als oud. Een voorproefje van de feestelijkheden: rode en witte cocktails, kerstavond met delicatessen zoals zeevruchten, champagne en een traditionele Christmas Party. Uiteraard brengt ook de Kerstman een bezoek aan de Clubdorpen van Club Med. Ook de jaarwisseling staat bij Club Med garant voor een geslaagde avond vol feestelijkheden. Alle Clubdorpen zijn volledig gedecoreerd in New Year’s Eve Spirit en speciale gerechten & cocktails passeren de revue. Het nieuwe jaar begint goed met diverse traditionele delicatessen: van gerookte zalm en seafood tot wafels, pannenkoeken en overheerlijke dessertbuffetten.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.