>Kerst in Disneyland

>

Vanaf 8 november 2009 betovert de magie van Kerst Disneyland Paris. Wanneer de winter een sneeuwwitte toverspreuk uitspreekt over beide Disney Parken, verandert Disneyland Paris in een van de populairste kerstbestemmingen van Europa.  Dit kerstseizoen biedt een gloednieuw programma. Wanneer de magie van Kerst Disneyland Paris bereikt, verandert het Kasteel van Doornroosje in een glinsterend ijspaleis, Mickey Mouse en zijn vrienden trekken hun mooiste kerstkostuum aan, op Town Square staat een enorme Kerstboom en op Main Street, U.S.A. dwarrelt er elke dag échte sneeuw.En om deze Disney Kerst helemaal compleet te maken is ook dit Kerstseizoen de Kerstman weer met zijn speelgoed-werkplaats neergestreken in het hart van het Disneyland Park. 

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.