>Kerstmarkt in Lille

>Dit jaar start de kerstmarkt van Lille op 18 november en duurt tot 30 december. Dit betekent anderhalve maand, gezelligheid, kleurrijke kraampjes en natuurlijk Glühwein. Maar er is meer te beleven rond de Kerst in Noord Frankrijk. Ook in Arras, Béthune, Bergues, Amiens, Saint-Valéry-sur-Somme, Mers-Les-Bains en Abbeville staan vele exposanten met hun stalletjes klaar om het publiek een warm welkom te heten. Dé ideale gelegenheid om cadeau-ideeën op te doen, kerstversiering en feestartikelen te kopen of streekspecialiteiten te proeven onder het genot van een glas warme wijn.


Tijdens de kerstmarkten vindt een groot aantal gratis festiviteiten plaats. Van orgelconcerten en koorzang in de kerken tot een ontmoeting met de kerstman. Lille en Amiens zijn ideale bestemmingen voor winkelliefhebbers. De etalages zijn een lust voor het oog door de sfeervolle decoraties. Luxe en design, warenhuizen en internationale ketens maar ook streekspecialiteiten zoals de bekende geurende kazen, cider en bier. Voor elk budget en elke smaak is wat te vinden.

Kerstmarktarrangement Lille: Verblijf 2 dagen / 1 nacht in een 2, 3 of 4 sterren hotel in Lille om de kerstmarkt te bezoeken! Dit arrangement is geldig van 18 november tot 30 december 2009 en is inclusief 1 overnachting met ontbijt, 1 stadsrondrit met een minibus, 1 glas warme wijn en 1 rit in het Reuzenrad. De prijs per nacht is vanaf € 39,- per persoon. Voor reserveringen kunt u terecht bij het VVV-kantoor van Lille, +33 (0)359 579 400 of mailen naar resa@lilletourism.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.