>Keukenhof plant voor volgend jaar

>Vandaag legt mr K.G. Gevorgian, ambassadeur van Rusland, in samenspel met Keukenhof, de laatste hand aan het bloembollenmozaďek van de St. Basil Kathedraal. Het mozaïek toont een impressie van de toren van de St. Basil Kathedraal op het rode plein in Moskou. In het voorjaar van 2010 zal het in zijn vrolijke kleurenpracht toe bloei komen. De komende maanden gaan er in het park in totaal zo’n zeven miljoen bloembollen de grond in. Wie in zijn eigen tuin bollen wil planten en op zoek is naar unieke bolgewassen, kan komend weekend – van 16 tot en met 18 oktober – terecht op de Nationale Bloembollenmarkt op Keukenhof. Hier bieden kwekers vanuit heel Nederland hun producten aan. Bovendien geven de tuinmannen van Keukenhof plantdemonstraties, waarbij zij belangstellenden voorzien van nuttige tips en adviezen en wordt door een boomdeskundige een rondleiding gegeven. In 2010 is Keukenhof geopend van 18 maart tot en met 16 mei

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.