>Nieuwe editie Ski Atlas klaar

>De Ski Atlas is een toonaangevend naslagwerk voor wintersporters in Nederland. Jaarlijks verschijnt er een nieuwe editie vol beschrijvingen, foto’s, pistekaarten en skipasprijzen van alle Europese skidorpen en -gebieden. Nieuw dit jaar zijn ongezouten beoordelingen van wintersporters en het katern USA. De jongste editie van de Ski Atlas telt 356 skibestemmingen verdeeld over 380 bladzijden. Elke bestemming wordt uitvoerig beschreven en voorzien van een pistekaart en kleurenfoto’s. Van elk dorp zijn er bovendien beoordelingen toegevoegd die door skiërs zijn achtergelaten op wintersportwebsite Snowplaza.nl. Daarnaast is er beantwoord aan een groeiende interesse in Amerikaanse wintersportbestemmingen door een uitgebreid katern USA toe te voegen. Titel: Ski Atlas 2010, Uitgever: Spalder, ISBN: 9789077090770,Formaat: 297 x 210 mm
Inhoud: 380 pagina’s, Prijs: € 27,95, Verkoop: Nederlandse & Vlaamse (online)boekhandels en de ANWB

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.