>Nominatie voor Lastminutes-site

>De in juni gelanceerde vakantiesite www.myLastminutes.nl is genomineerd voor de Sprout Challenger 50.
De Westlanders Edwin Vis en Marco Duindam hadden stiekem gehoopt op een nominatie, maar dat myLastminutes als enige binnen de reisbranche genomineerd zou zijn voor de lijst, was toch wel een grote verrassing.
De slogan “Nooit meer zoeken, wij zoeken voor u” is myLastminutes op het lijf geschreven. Iedereen die zijn of haar favoriete vakantiebestemming opgeeft, al dan niet met voorkeur voor verzorging, het aantal personen of het type vervoer, krijgt per email de aanbiedingen op maat toegezonden. Deze service is helemaal gratis. myLastminutes heeft een geautomatieerd matching systeem. Deze service verstuurt alleen emails met aanbiedingen van de diverse reisorganisaties die voldoen aan de opgegeven voorkeur. De bestaande lastminutes en aanbiedingen kunnen gemakkelijk op de website worden geraadpleegd.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.