>Op zoek naar Pinkeltje in Madurodam

>De kleinste stad van Nederland pakt groot uit in de herfstvakantie. Van zaterdag 17 oktober tot en met zondag 1 november is er in Madurodam veel te doen voor jong en oud. Elke dag is Madurodam by Light te zien, kunnen kinderen in de miniatuurstad op zoek naar Pinkeltje en speelt er een poppenkast.
Madurodam by Light is iedere avond te zien vanaf 19.45 uur. Na zonsondergang beleven de bezoekers een fascinerend Hollands sprookje dat het verhaal vertelt van Hansje Brinker en de strijd tegen het water. In deze 20-minuten durende lichtshow maakt Madurodam gebruik van de modernste projectietechnieken en water- en lasereffecten. Het park sluit direct na de show.
Voor de kinderen is er nog meer te doen in Madurodam. Pinkeltje heeft zich verstopt in de miniatuurstad. Wie hem vindt, maakt kans op een prijs. Daarnaast speelt de poppenkast in de herfstvakantie en komt een clown de kinderen vermaken. Ook rijdt er iedere dag een treintje op de buitenring van Madurodam waar de kinderen gratis een ritje in kunnen maken.
Entreeprijzen: volwassenen €14,50; kinderen 3-11 jaar €10,50; kinderen 0-2 jaar gratis en 65+ €13,50. www.madurodam.nl.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.