>Overleven in de bush van Flevoland

>Op 14 en 15 november organiseert Basic Life een bushcraft weekend in het Kuinderbos. Het weekend wordt georganiseerd door mensen die met veel enthousiasme de traditionele manier van (over)-leven demonstreren, iets dat soms mist in onze moderne manier van leven. Tijdens het Bushcraft Weekend worden er workshops gegeven door een groot aantal deelnemers. Dus als je nog nooit op open vuur hebt gekookt of graag wilt leren om te spoorzoeken door het bos, of als je graag verschillende praktische knopen wilt leren maken, dan is dit weekend de juiste plek.
Het Basiclife weekend vindt plaats op natuurkampeerterrein de Veenkuil in het Kuinderbos. Als je meer informatie over dit gebeuren wilt ontvangen of als je je graag wilt opgeven, neem dan contact op met Heleen Quatrill (06 2733 5780) of per e-mail: info@basiclife.eu

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.