>Prijs voor Roompot

>De ANWB heeft haar jaarlijkse campingerkenningen gepubliceerd. Als autoriteit op dit gebied wordt door de recreatiebranche en de consument veel waarde gehecht aan deze beoordeling. De campings van Roompot Vakanties hebben dit jaar een gemiddelde van 8,5 gescoord.
Op grond van de bevindingen van de ANWB-inspecteur is aan de categorieën sanitair, standplaats, terrein, zwembad, sport, animatie en eten & drinken een afzonderlijk waarderingscijfer toegekend, waarbij vooral wordt gekeken naar de kwaliteit en de staat van onderhoud. Bijna alle campings van Roompot zijn dit jaar weer gekeurd en scoren hierbij hele goede cijfers, uiteenlopend van een 8,2 tot een 8,9. Uiteraard is Roompot hier erg blij mee. De erkenning is een service voor de ANWB-leden en gebaseerd op de vrijwillige medewerking van bedrijven. Het bedrijf dient zich controleerbaar op te stellen om de erkenning te krijgen. Roompot Vakanties heeft camping en kampeerressorts verspreid over heel Nederland.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.