>SMS’je krijgen van Darwin

>De eerste “Darwin”-sms’jes zijn verstuurd. De bemanningsleden van het Beagle-schip, dat een wereldreis maakt in het kielzog van Darwin, houden elkaar én de thuisblijvers op de hoogte via sms. De sms-berichten maken deel uit van het cross-mediale aspect van het spraakmakende VPRO-programma. Dankzij sms kan het Beagle-team een nieuwe ontdekking snel verspreiden, zelfs midden op de oceaan. Thuisblijvers die de nieuwe bevindingen van de Beagle-crew geen seconde willen missen, kunnen zich aanmelden voor een sms-alert. Wanneer zij het woord BEAGLE naar de shortcode 9090 sturen, ontvangen zij een gratis sms’je van de Beagle-crew op het moment dat er een ontdekking is gedaan of als er weer actie is op de Beagle Webcam. Afmelden voor de dienst is eenvoudig; de abonnees sturen dan de woorden BEAGLE UIT naar 9090. In het kader van het Darwinjaar 2009 brengt de VPRO met Teleac en Canvas multimediaal verslag uit van de spraakmakende ontdekkingstocht in de voetsporen van naturalist Charles Darwin, die van 1831 tot 1836 op het Britse marineschip “The Beagle” de wereld rondzeilde. beagle.vpro.nl.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.