>Survivalweken op Ecodrome

>Expeditie Ecodrome Zwolle staat tijdens de herfstvakantie in het teken van survival. Bezoekers kunnen een survivaltour maken en onderweg met eigen ogen zien hoe dieren, planten en bomen in de loop der jaren hebben ‘survived’, ofwel hebben overleefd. Bovendien kunnen ze hun eigen survivalkwaliteiten testen en ontdekken of ze zelf kunnen overleven in de wildernis.
Tijdens de Survivalweken maken bezoekers een tour door een doolhof en ervaren zij hoe het is om als boom of dier in de wildernis te moeten overleven. Zo ontdekken zij hoe sterk ze moeten zijn om het water als een boom van de wortels naar de bladerkruin te pompen en hoe het voelt om in een hol onder de grond te leven. Tijdens de expeditie in het park worden door middel van vragen en opdrachten verschillende survivaltrucs onthuld waarmee je als mens kunt overleven in de natuur. Zo leren kinderen hoe je met tromgeroffel SOS-signalen kunt afgeven en helpen survival-expeditieleiders de kids bij het maken van een kompas rondom een kampvuur. Tijdens de Survivalweken, van 17 oktober tot en met 1 november, is Expeditie Ecodrome Zwolle (Willemsvaart 19, Zwolle) dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. www.ecodrome.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.