>Tips voor ‘Dit Weekend’

>Een site waarop je elke week (tien) tips krijgt voor wat er het komende weekend aan leuke dingen te doen is. Heerlijk simpel, gewoon een lijstje en meer niet. Je kunt die tips elke week per mail toegestuurd krijgen of per SMS (25 cent om een idee op te doen voor het komend weekend is niet duur). Vast eentje? Hier is een leuke voor komende zaterdag: “Het KNMI zet voor iedereen zijn deuren open. Je kunt luisteren naar tal van lezingen over weer, klimaat en seismologie, een rondleiding meemaken door de KNMI-gebouwen, praten met KNMI’ers, rondlopen op het KNMI-terrein, kijken naar weerballonnen die worden opgelaten,en nog veel meer.” ditweekend.blogspot.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.