>Top 10 bijzondere hotelpools

>Pool is niet altijd gewoon pool. Trivago stelt hotel -zwembaden voor, die meer dan alleen water bieden. Of zwemmen voor een alpenpanorama, in beglijding van dolfijnen of met uitzicht op de skyline van Hongkong, deze top 10 pool hotels bieden gasten een zeer bijzonder vakantiebelevenis. Dit zijn momenteel de populairste hotels met de meest buitengewone pools op www.trivago.nl:
1. Intercontinental Hongkong
Een indrukwekkend uitzicht over de megastad Hongkong beleven bezoekers van het Intercontinental Hotel Hongkong. Een infinity pool op het terras van het gebouw zorgt voor een perfekte ervaring: de lage rand van het zwembad geeft een gevoel van een oneindig uitzicht. Het vijf-sterren-hotel verwennd bezoekers met vijf restaurants, en een eigen wellness- en fitness-center.
2. Adler Dolomiti Spa & Sport Resort, St. Ulrich (Zuid-Tirol)
Het Hotel Adler Dolomiti bied zijn bezoekers meerdere wellness en natuurbaden. In het noorditaliaanse St. Ulrich in het Grodnerdal vinden gasten een gigantische waterwereld, midden in de Dolomiten. In de “Aguana” kunnen gasten in een 35 graden warm Zoutbad relaxen, in een groot buitenbad zwemmen of van de hot-whirlpool genieten – alles inclusief panorama uitzicht op de Alpen.
3. Ubud Hanging Gardens, Ubud (Bali)
In Ubud Hanging Gardens op Bali vindt men een waterwereld die over meerdere verdiepingen verdeeld is, net als hangende tuinen: hier kunnen gasten niet alleen in het fenomenale pool landschap ontspannen – elke kamer heeft een eigen infinity pool. Het resort uit luxe privé-villas, is omgeven van het exotische woud van Ubud, het balinese artistieke centrum. Vanuit de kamers hebben gasten een geweldig uitzicht op de omliggende natuur.
4. Gran Hotel La Florida, Barcelona
De infinity-pool van het Gran Hotel La Florida hoog boven Barcelona belooft een adembenemend uitzicht op de Spaanse toeristenmetropool. In het 37 meter lange bassin uit roestvrij staal zwemmen en relaxen hotelgasten in het hoogst gelegen hotel van Barcelona. 500 Meter boven de stad troont het vijf-sterren huis op de berg Tibidabo.
5. Cavo Tagoo, Mykonos
Het vijf-sterren-hotel Cavo Tagoo op Mykonos valt op door zijn witte interieur en een zeer luxe uitstraling. Op het pool lounge deck krijgt men de illusie, dat de pool met de horizon versmelt. Reizigers kunnen op zonnestoelen naar lounge-muziek luisteren of op houten vlonders over het water drijven.
6. Rogner Bad Blumau, Stiermarken
Twee eigen bronnen verzorgen de thermaalbaden van het Hotel Rogner Bad Blumau in Stiermarken. Geïnspireerd door de schilder Hundertwasser is het hotel een kunstwerk op zich en is met zijn opvallende kleuren en vormen tussen de bergen een echte blikvanger. Inmidden van deze atmosfeer kunnen hotelgasten ontspannen in het warme thermaalbad. In de hotelspa relaxen reizigers in de zoutgrotten, laten zich met een rozenpakking verwennen of nemen deel aan een ayurveda kook-workshop.
7. Rio Calma, Fuerteventura
Aan de lange zandstranden van Costa Calma ligt het hotelresort Rio Calma. Het Gebouw in koloniale stijl past zich schilderachtig aan het omliggende duinlandschap aan en heeft 384 sfeervolle kamers en suiten. Op het ruime terrein van het vier sterren huis vinden gasten niet alleen een schitterende pool, maar ook een privé zoutwater lagune.
8. Golden Nugget, Las Vegas
Een heel bijzonder avontuur beleven hotelgasten in het Golden Nugget hotel in Las Vegas: de waterglijbaan van de hotelpool loopt midden door het aquarium “The Tank”, voorbij aan haaien en andere zeedieren. Alleen het glas scheidt de zeedieren van het bad, die vakantiegangers bij het zwemmen toekijken. Het Hotel ligt in Downtown Las Vegas, een van de oudere wijken van de stad in Nevada.
9. Enchantment Resort and Mii Amo Spa, Sedona (Arizona)
Midden in de indrukwekkende rots-formatie in Red Rocks ligt het Enchantment Resort and Mii Amo Spa in Nevada. De architektuur versmelt met de rotsen van de Boynton Canyon – de kleine bungalows zijn als grotten over het terrein verdeelt. In het midden ligt de zwemoase van het resort. Hier kunnen reizigers in de pool duiken of in de outdoor whirlpool ontspannen – steeds met uitzicht op de oude en oorspronkelijke rotsen.
10. Atlantis The Palm, Dubai
Het vlaggenschip van de hotels op het kunstmatige eiland “The Palm” in Dubai verrasst bezoekers met een waterpark, dolfijnenbaai en een reusachtig aquarium. Een van de hoofdattracties is een waterglijbaan, die moedige waterenthousiastelingen 28 meter in de diepte stort. In Dolphin-Bay kunnen reizigers dicht in de buurt van de vriendelijke dolfijnen komen: in een vijf hectare groot bassin kan men gedurende een half uur met de dolfijnen zwemmen. In de Lost Chambers ontdekken vakantiegangers het echte Atlantis: Het legendarische eiland zonk al elfduizend jaar geleden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.