>Verjaardag Suske & Wiske in Venlo

>De albums van Suske en Wiske hebben menig kind uren zoetgehouden. De rijmende titels, knorrige Lambik, zwijgende Jerommeke. In 2010 zijn Suske en Wiske alweer 65 jaar oud. Dat viert het Limburgs Museum met de jubilieumtentoonstelling Suske en wiske – De fantasievolle vertellers, waarin de hele geschiedenis van de strip en haar figuurtjes voorbijkomt. Beoordeel zelf of Suske en Wiske met de tijd zijn meegegaan. Je ziet wie de verschillende tekenaars zijn (de opvolgers van geestelijk vader Willy VanderSteen) en ontdekt waar zij hun inspiratie voor de spannende avonturen op doen. Tijdens de hele duur van de tentoonstelling worden er leuke activiteiten georganiseerd. Kijk daarvoor op de website. De tentoonstelling is te zien van 16 oktober 2009 t/m 19 september 2010. www.suskewiske.limburgsmuseum.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.