>Vijf hotels in New York getipt

>Joggen in Central Park als Charlotte, dineren in het Meatpacking District als Miranda, merkhandtassen inslaan op Madison Avenue als Samantha of trendy schoenen bemachtigen bij Manolo Blahnik en Jimmy Choo als Carrie. Het is allemaal een stuk aantrekkelijker, nu de dollar zo laag staat. De meiden van Sex and the City weten hoe ze het meeste uit hun Visa halen, sneaky naar binnen sluipen bij feestjes en ‘investeren’ in mode. Beleef dezelfde glamour, drink cosmopolitans en dans in Bungalow Eight.

Wilt u ook graag samen met uw boezemvriendinnen deel uit maken van het waanzinnige leven in deze geweldige stad! HolidayCheck heeft een selectie gemaakt van de hotste hotels in New York. Om dit alles te vergemakkelijken heeft HolidayCheck de hoogst beoordeelde hotels in Manhattan op basis van hun kwaliteit en prijs op een rijtje gezet. Het resultaat is vijf hotels met alles wat een echte New Yorker nodig heeft: comfortabele bedden, dichtbij Fifth Avenue, én niet meer dan 100 euro per nacht.

1. Hotel Belvedere – Vijf minuten van Times Square, met elegant ingerichte kamers. Voor Desiree was het een echte vondst. Zij verbleef er een week met haar partner: “We wilden een comfortabel hotel dat niet duur was. En dit was de perfecte plek!”

2. Hotel Metro – Helemaal in trendy vintage stijl. “De standaard kamers zijn vrij klein”, schrijft Elena. Echter “het hotel is gelegen in de buurt van het Empire State Building heeft een dakterras met prachtig uitzicht, en kosmopolitische sfeer.”

3. Hotel Newton – Drie blokken van Central Park en een metrostation voor de deur, het is eenvoudig, schoon en heeft een goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Michaella omschrijft het als het ideale hotel voor “Twenty-something koppels”. Vooral om de goede locatie, hygiëne, en vriendelijke service. “Enige nadeel is het lawaai vanaf de straat, maar New York is sowieso lawaaiig.”

4.Hotel Mela – Nabij Fifth Avenue en het Rockefeller Center. Steffi geeft bijna 5 zonnen, onze hoogste score, deels vanwege de ligging op slechts 30 meter van Times Square. Voornamelijk omdat de realiteit de verwachtingen van de catalogus overtrof. “De kamer is klein, waarvoor we gewaarschuwd waren, maar heeft stijl en is modern.”

5. >Vijf hotels in New York getipt 8Hotel Le Parker Meridien – Lig in het hartje van Manhattan. Heeft een overdekt zwembad, fitnessruimte en geraffineerde restaurants. Nabij de Carnegie Hall concertzaal en de belangrijkste musea gelegen. Andrea bracht er een week met een vriend door en beide zijn zeer tevreden. “De faciliteiten zijn goed onderhouden, goede hygiëne, en een zeer concurrerende prijs.”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.