>Vliegticket-site vergelijkt op maximumprijs

>

De nieuwe zoekmachine Qfly.nl is volgens eigen zeggen de eerste in de wereld waarmee verschillende bestemmingen op prijs met elkaar vergeleken kunnen worden. Als u weet waar naartoe en wanneer u wilt vliegen, hoeft u meestal maar op een paar websites een zoekopdracht in te vullen. Maar wat als uw plannen nog flexibel zijn? Bij de nieuwe zoekmachine Qfly.nl hoeft u geen bestemming in te vullen. U geeft aan hoeveel u maximaal wilt uitgeven en wanneer u ongeveer wilt reizen, en de website presenteert alle prijzen direct op een interactief Google Maps kaartje. De prijzen van vliegtickets zijn erg ondoorzichtig. Door de komst van low-cost maatschappijen als EasyJet en Ryanair is dat alleen maar erger geworden. Deze low-cost maatschappijen verkopen het liefst zelf hun tickets waardoor die tickets vaak alleen op de eigen websites van de maatschappijen te vinden en te boeken zijn. Bovendien verwarren veel maatschappijen en reissites het publiek door aan het eind van het boekingsproces – verplichte – betalingstoeslagen te rekenen. Qfly.nl indexeert alle ruim 15,5 miljoen low-cost ticketprijzen inclusief deze verborgen kosten, zodat nog maar één website doorzocht hoeft te worden. Om te boeken, kan direct vanuit de zoekresultaten worden doorgeklikt naar de website van de maatschappij.
Qfly.nl verzamelt de prijzen direct van de websites van de maatschappijen, en is dus niet afhankelijk van de traditionele boekingssystemen. Omdat Qfly.nl zelf geen tickets verkoopt – het is alleen een zoekmachine – kan de website gewoon eerlijk alle prijzen van de low-cost maatschappijen met elkaar vergelijken. www.qfly.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.