>Willingen presenteert nieuw funpark

>Deze winter kan het Duitse Willingen de gasten niet alleen een nieuw transportband, maar ook het nieuwe Fun-Park bij de Ritzhagenlift presenteren.Het Fun-Park staat geheel in het teken van pret en veiligheid en is een eldorado voor snowboarders en freestylers. De Fun-Parks die er nu al zijn, zijn een groot succes in de snowboardwereld. Het parcours wordt vergroot om de sporters nog meer ruimte, uitdagingen en plezier te bieden. Bij de Ritzhagenlift wordt een nieuw Fun-Park ontwikkeld, die de wintersporters de keuze uit drie uitstekende arealen tussen Willingen en de Wintersportarena mogelijk maakt. Bij het ontwerp wordt prioriteit gegeven aan de toepasbaarheid voor families en de veiligheid. Juist de jonge gasten zullen op speelse wijze de eerste ervaringen met jumps en slides kunnen opdoen.

Ook de 180 meter lange transportband is komende winter nieuw. Het oefenterrein naast het dalstation van de gondellift wordt hierdoor vergroot en biedt rodelfans en skiërs meer ruimte en mogelijkheden. Met de nieuwe transportband beschikt Willingen nu over zeven transportbanden. De vier kinderlanden waar de jongsten op speelse manier leren skiën, is ideaal voor de kleintjes.
Alleen al dit jaar investeert Willingen ca. een half miljoen Euro in de aanschaf van nieuwe sneeuwkanonnen en in het perfectioneren van het al aanwezige systeem. Ook de Strycktal-loipe wordt verlengd om de liefhebbers van het langlaufen een nog attractievere route te bieden. Hiermee vergroot de gemeente Willingen, lid van de Wintersportarena, haar voorsprong als belangrijkste wintersportregio ten noorden van de Alpen.

Tourist-Information Willingen, Waldecker Str. 12, 34508 Willingen (Upland), Tel. 05632 – 401180, Fax 05632 – 401150, E-Mail: willingen@willingen.de, Internet: www.willingen.de

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.