>Wintersport feestelijk van start

>>Wintersport feestelijk van start 9Ook dit jaar zal de start van het winterseizoen weer uitbundig gevierd worden in het SalzburgerLand. De wintersportdorpen in deze Oostenrijkse regio doen dit met uitbundige feesten en veel muziek:

  1. “Get white – get started” in Kitzsteinhorn en Zell am See – Kaprun, In het Salzburgse gletsjerskigebied Kitzsteinhorn begint de winter al volop in november. Onder het motto “Get white – get started” zullen de feestgangers zich op 7 en 8 november 2009 vol overgave op de stuifsneeuwhellingen op de Kitzsteinhorn werpen.
  2. “Sport 2000 Snow Mania” in Saalbach Hinterglemm. Van 4 tot en met 6 december 2009 staat Saalbach Hinterglemm in het teken van materiaaltesten. De allernieuwste modellen ski’s en snowboards van verschillende merken kunnen tijdens de “Sport 2000 Snow Mania” uitgeprobeerd worden.
  3. “Internationale ski-countdown” in Obertauern. Tijdens de “internationale ski-countdown” van 26 november tot en met 8 december 2009 wordt de winter als een beroemdheid ingehaald in Obertauern.
  4. “Bayern-1-Ski-Opening” in Flachau. De activiteit “Bayern-1-Ski-Opening”, van 3 tot en met 6 december 2009, zorgt al bij de eerste sneeuw voor een vol programma en een uitstekende sfeer, op de pistes en op de party’s daarna.
  5. “Hochkönig in Motion” in de regio Hochkönig. Dit jaar vindt de winteropening “Hochkönig in Motion” van 17 tot en met 20 december 2009 plaats in Maria Alm. Het nieuwe toerski- nachtfestival is op 18 en 19 december 2009 vanaf 17 uur in de eventarena.
  6. “Seizoenswende” aan het begin van de winter in Wagrain. Met een feest vol symboliek viert de bevolking van Wagrain de winterzonnewende aan het begin van het seizoen. Dit vuurfeest op de berg en in het dal vindt plaats op maandag 7 december 2009 aan de voet van het middenstation van de gondelbaan Flying Mozart en op het Pfarrerfeld in Kirchboden.
  7. “Ski-opening 2009” in Mittersill-Hollersbach-Stuhlfelden. De start van het seizoen in Mittersill-Hollersbach-Stuhlfelden, van 4 tot en met 6 december 2009, staat volledig in het teken van genieten, ontspannen en natuurbeleving.

Meer informatie SalzburgerLand: www.vakantie.salzburgerland.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.