>Zandsculpturenfestijn trekt 55.000 bezoekers

>De eerste editie van het Veluws Zandsculpturenfestijn bij De Beeldentuin in Garderen is bezocht door 55.000 bezoekers. Eigenaar Adri van Ee van De Beeldentuin en mede-organisator Ben Bläss spreken van ,,een daverend succes”. Van Ee meldde eerder al dat er in 2010 een vervolg komt. Het thema is nog niet bekend. ,,Maar we zijn er al hard mee aan het werk”, aldus Van Ee en Bläss. Het evenement op een fraai aangekleed terrein naast De Beeldentuin aan de Oude Barnevelderweg was van zaterdag 25 april tot en met zaterdag 24 oktober opengesteld voor publiek. De bezoekers kwamen uit het hele land en ook uit het buitenland.
Kunstenaars uit zes landen hadden op fantasierijke wijze tien Veluwse kastelen en landhuizen in zand nagebouwd, waaronder kasteel De Schaffelaar en kasteel Staverden.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.