>Als ontdekkingsreiziger naar Antartica

>Kan men zich vandaag de dag nog voorstellen hoe ontdekkingsreizigers als Willem Barentz, Roald Amundsen of Erik de Rode hun barre tochten destijds ervoeren? Voor reizigers die echt buiten de geijkte toeristische paden willen treden, organiseert reisorganisaties BBI Travel in 2010 zeer avontuurlijke zeereizen en expedities naar  poolgebieden. Reizen van verschillende duur en met verschillende vertrekdata worden aangeboden naar Antarctica, Spitsbergen, IJsland en Groenland. Zeereizen dichter bij huis zijn een 12-daagse reis door de Oostzee langs steden als Stockholm, Helsinki, Tallinn en Visby en een 11-daagse reis rond de Britse eilanden. ‘Uiteraard is het comfort tijdens onze reizen nu een stuk aangenamer dan weleer. Maar de ervaring en beleving om voor het eerst deze onvoorstelbare witte wereld te zien moet verglijkbaar zijn met de indrukken die de poolreizigers toen hadden,’ aldus BBI Travel directeur Henk van der Kooi. Voor de poolreizen en expedities  worden de MS Fram ingezet – een schip dat speciaal ontworpen is voor de ijzige condities – en de ijsbreker Polar Star. Het volledige reisaanbod staat in de nieuwe Hurtigruten Expedities 2010 brochure. Deze kan aangevraagd of gedownload worden via www.bbi-travel.nl, telefoonnummer 050-313 6000 of e-mail info@bbi-travel.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.