>Beste reisblog van 2009

>De winnaar van de Nationale (NL) Reisblog Verkiezing 2009 is bekend gemaakt. Naast de titel Beste Reisblog van 2009, is de winnaar, een moeder van vier kinderen, er vandoor gegaan met een mooie prijs: de nieuwste iPod Touch, een handige gadget voor op reis.  Reizigers uit Nederland en België konden met hun reisdagboek met de verkiezingen meedoen, dat werd georganiseerd door de reissite Wereldwijzer Reisforums. Na ruim vijf weken is in een ronde voor deelname, een juryronde en een stemronde uiteindelijk een winnaar naar voren gekomen. Wereldwijzer lid Jolinde heeft met haar reisdagboek bijna de helft van de stemmen gekregen. Haar reisblog Expedition 6: een reis met zes door Thailand is een verslag van haar reis door Thailand met partner en vier kinderen. Jolinde is blij met de titel: “Wat leuk zeg! Grote eer dat ons reisblog gewonnen heeft.”  Onder de stemmers is het boek “De Tien Geboden van de Wereldreiziger” verloot. Voor een overzicht van de genomineerde reisblogs, ga je naar www.reisblogverkiezing.nl .

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.