>FlevOnice weer open voor schaatsers

>Nog een aantal dagen en dan is het weer zover….. Op zaterdag 14 november kan er bij FlevOnice weer geschaatst worden. Het 3e winterseizoen is van 14 november 2009 tot 1 maart 2010. Diverse aanpassingen zijn deze zomer doorgevoerd en er wordt nog steeds keihard gewerkt om de baan op tijd in goede conditie te krijgen. De ‘’nieuwe’’ ijsbaan en  het winterprogramma van FlevOnice worrdt door  Rintje Ritsma aan de pers gepresenteerd. Rintje, één van de ambassadeurs van FlevOnice, zal zelf ook de gelegenheid nemen zijn plannen voor aankomend Olympisch seizoen te verhelderen. Een marathon schaatsteam heeft tevens aangegeven acte de présence te geven.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.