>Hondensledetochten in Hedmark

>Vanuit het plaatsje Drevjø in de oostelijke provincie Hedmark organiseert ‘adventure’ ondernemer Adventure Dreams tochten per hondenslede door de ongerepte natuur van deze streek. Gedurende het winterseizoen (van 1 december tot 15 april) kunnen sledetochten van uiteenlopende aard worden gemaakt: van een korte tocht van circa een uur tot meerdaagse ‘expedities’ van maximaal een week. De meerdaagse tochten kunnen qua duur en inspanningsniveau naar wens worden aangepast. Kinderen kunnen mee op de slede en vanaf negen jaar zelf leren ‘rijden’. Hoogtepunten zijn de tochten vanuit Drevsjø naar Drevdagen nabij de Zweedse grens en het Femund Løpet traject, dat het spoor van de bekende hondensledenrace volgt. Voor nadere informatie zie: http://www.adventure-dreams.se/

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.