>Kerstsfeer tijdens weekendje Düsseldorf

>Een weekendje Düsseldorf is waarschijnlijk iets te kort om al het pracht en praal te ontdekken dat de Duitse stad tijdens de komende twee maanden organiseert. Van 19 november tot en met 23 december is de binnenstad omgetoverd tot een sprookjesachtige Kerstsfeer met ruim 250 kerstkraampjes, verrijst er een 450 m² grote schaatsbaan en vindt er langs de oever van Düsseldorf een heuse wereldkampioenschap langlaufen plaats. En voor wie op koopjesjacht wil op een zondag: 13 december zijn vrijwel alle winkels in Düsseldorf geopend van 13.00 tot 18.00 uur. Voor iedereen die het meeste uit zijn bezoek wil halen heeft Düsseldorf Marketing & Tourismus – de VVV van Düsseldorf – een betaalbaar tweedaags arrangement samengesteld. Nadere Nederlandstalige informatie en reserveringen op www.duesseldorf-weihnachtsmarkt.de en www.duesseldorf-tourismus.de.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.