>Maak een Tapas-tour door Valencia

>Er bestaat nu de mogelijkheid om een tapas-tour te maken door Valencia. Lijkt ons wel aantrekkelijk! “Valencia heeft een groot aanbod van bijzondere, gezellige tapas bars waar u heerlijke tapas kunt eten. U moet deze tapas bars alleen wel weten te vinden, want een groot aantal bevindt zich net buiten het (toeristische) centrum van Valencia. Daarom organiseert Verrassend Valencia tapastours. Wij hebben in de tijd dat we in Valencia wonen geweldige tapas bars ontdekt en die willen we graag aan u laten zien tijdens onze tapas tour. We maken een route langs de leukste tapas bars van Valencia (waar vooral Valencianen komen) en genieten ondertussen van heerlijke tapas en wijnen.”
www.verrassendvalencia.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.