>Noors centrum gewijd aan elanden

>

In Gravberget in de Oost-Noorse provincie Hedmark is een centrum geopend dat helemaal is gewijd aan de eland, het dier dat als de koning der Noorse bossen geldt. Bezoekers van de nieuwe attractie kunnen tal van interessante wetenswaardigheden over het leven en het gedrag van de eland achterhalen en deze diersoort bovendien ook van zeer nabij zien. Er is ook veel informatie over andere wilde dieren in Noorwegen. In het Norsk Elgsenter Gravberget Gård – zoals de volledige naam luidt – wordt ook informatie verschaft over de bereiding van wild. Liefhebbers kunnen er ook kennis maken met traditionele Noorse gerechten gemaakt met regionale producten. Meer informatie: Noors Elandencentrum (Noors)

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.