>Oldtimers pronken in Rosmalen

>

In het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 november zijn oldtimers en klassieke auto’s weer terug op Autotron Rosmalen. Ook zal er op de Internationale Oldtimerbeurs een restauratieplein worden ingericht en zijn er volop onderdelen, gereedschappen en naslagwerken te vinden. Nieuw tijdens deze editie zijn de Hot Rods. Dit zijn omgebouwde klassiekers met een zeer snel acceleratievermogen, waarvan er tientallen te zien zullen zijn. Hiermee is een bezoek aan deze veelzijdige beurs niet alleen geschikt voor liefhebbers, maar ook een ideaal gezinsuitje waar voor zowel vader als zoon genoeg te zien is.
Voor veel mensen zal deze oldtimerbeurs dé gelegenheid zijn om eens kennis te maken met de opvallende nieuwkomers op de beurs: de Hot Rods. Deze omgebouwde (klassieke) auto’s zijn ervoor gemaakt om extreem snel te kunnen accelereren. Samen met hun vaak felgekleurde uiterlijk zijn ze het bekijken meer dan waard. Naast de tentoonstelling van vele klassiekers en oldtimers zijn er ook stands aanwezig met onderdelen, accessoires en miniaturen. Op zaterdag en zondag is de Internationale Oldtimerbeurs op Autotron Rosmalen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 10. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Meer info: www.oldtimerbeurs.net.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.