>Spirit of Winter op de Veluwe

>Van 19 t/m 22 november wordt bij Paleis Het Loo voor de tweede maal de ‘Spirit of Winter’-fair gehouden. Het is het succesvolle evenement van Estate Events, organisator van Landgoedfair Beeckestijn en Castlefair Vorden. Het evenementenbureau heeft honderd bedrijven uitgenodigd om hun producten te presenteren op deze winterfair.Tafels worden feestelijk gedekt met glaswerk, zilver en serviezen. Bloembinders presenteren de mooiste winterse schikkingen. Stands met antieke meubels en woonaccessoires laten zien hoe sfeervol een winterhuis kan zijn. En uiteraard zijn er modeshows met winterwarme jassen, laarzen én feestkleding. De sfeer wordt extra verhoogd door stemmige livemuziek. Een entreebewijs voor de Spirit of Winter-fair geeft tevens toegang tot het paleis.Voor meer informatie: www.spiritofwinter.nl
Geopend donderdag 19 november en vrijdag 20 november 2009: 10.00-21.00 uur;
zaterdag 21 november en zondag 22 november 2009: 10.00-18.00 uur.
Het museum sluit om 17.00 uur. Entree Spirit of Winter: € 15,00 p.p., inclusief toegang tot het paleis en de paleistuinen, kinderen t/m 12 jaar gratis. Museumkaart en ANWB-korting niet geldig

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.