>Swoodoo.com zoekt vluchten

>Met de introductie van Swoodoo.com zijn webgebruikers in Nederland volgens de makers eindelijk verlost van urenlange, frustrerende zoektochten naar goedkope vluchten. Swoodoo is volgens hen de krachtigste vluchtenzoekmachine die er is op internet. Het vergelijkt de inclusief-prijzen van 700 luchtvaartmaatschappijen op ruim 100 vliegsites. En of dat leidt tot boeken of niet: het kost de gebruiker geen cent.
Wie kent het niet, de irritatie bij het speuren naar beschikbare en voordelige luchtvaartverbindingen? Al die verschillende sites van lowcost airlines, charters, lijndienstmaatschappijen, luchthavens en online reisbureaus. Ze hebben alle hun eigen methodiek, zijn zelden transparant en geven geen compleet vergelijkingsbeeld. Bovendien berekenen ze vaak commissies over boekingen, zonder dat de klant het merkt.
Swoodoo.com werkt anders. De kracht van Swoodoo is de zoekmachine die het zelf heeft ontwikkeld. Deze zogenoemde meta search engine wordt in Duitsland, waar Swoodoo marktleider is, door de pers omschreven als de ‘Google voor de luchtvaart’. Eigenaar Christian Saller: ,,Daar zijn we best trots op, want dat is nu precies wat we wilden bereiken. Een paar muisklikken en je hebt hem: de goedkoopste vlucht op een bepaalde dag. Of de goedkoopste dagen op een bepaalde route.”
De luchtvaartmaatschappijen en online reisbureaus betalen Swoodoo voor elke doorverwijzing. Wie via Swoodoo op hun boekingssites binnenkomt, betaalt niets extra. 

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.