>Top 10 tips hotels Nationale Parken

>

>Top 10 tips hotels Nationale Parken 9In de stallen van het hotel staan 26 paarden klaar voor een rit door het nationale park:

Nationale parken bieden spectaculaire landschappen in afgelegen gebieden: in beschermde natuurgebieden worden indrukwekkende kunstwerken behouden en toegankelijk gemaakt voor bezoekers. Maar pas het juiste hotel maakt de ervaring perfect. trivago heeft een spectaculaire Top 10 uitgekozen: de mooiste hotels in de populairste nationale parken in de wereld. Boven een waterval midden in een bergmassief slapen, op een verlaten eiland in Venezuela of van het hotel uit direct een safari starten.1 Hotel Salto Chico, nationaal park Torres del Paine (Chili)
In het hart van het Chileense nationale park Torres del Paine ligt de lodge Salto Chico, hoog boven de Salto Chico waterval. Alle kamers bieden een prachtig uitzicht op het Paine massief en de naamgever van het nationale park: de spiraalvormige rotsformaties Torres del Paine. De locatie van het hotel laat de bezoeker dicht bij de onwerkelijk mooie en indrukwekkende omgeving. Na een lange wandeling over besneeuwde pieken en dalen kunnen vakantiegangers zich ontspannen in de spa van het hotel. Op een paar kilometer afstand staan in de eigen stallen van het hotel 26 paarden klaar voor een rit door de bergen. Hotelboeking met avontuurlijk arrangement, inclusief maaltijden en excursies, vanaf 1819 euro voor vier nachten via Explora Patagonia: http://cli.gs/uEYgbt

Lees hele bericht

2 Hotel Camino Real Tikal, Tikal nationaal park (Guatemala)
Het vijf sterren resort Camino Real biedt 72 luxe kamers met uitzicht op het meer Petén Itzá. Midden in het regenwoud van natuurreservaat Cerro Cahuí krijgt men een tropisch gevoel. Het grote zwembad biedt verkoeling in de tropische hitte en het uitzicht over het meer ’s avonds zorgt voor een succesvolle dagafsluiting. Op een excursie door het nabijgelegen nationale park Tikal duiken bezoekers diep in de Mayacultuur. In de grootste opgegraven site van het Amerikaanse continent vinden ontdekkers op 16 vierkante kilometer, tempels, paleizen en andere fascinerende overblijfselen van lang vervlogen tijden. Hotelboeking vanaf 77 euro per nacht via EasyClickTravel: http://cli.gs/1m1rH2

3 Jasper Park Lodge, Jasper National Park (Canada)

De Jasper Park Lodge is gelegen nabij het stadje Jasper, middenin het grootste nationale park van de Canadese Rocky Mountains. Het rustieke resort aan de oever van het meer Beauvert biedt traditionele blokhutten en luxe chalets met uitzicht op de majestueuze omliggende bergen. De gasten begeven zich in de sporen van de grizzlybeer, de coyote, de lynx & Co. als ze vanuit de lodge de omgeving verkennen. Het Jasper National Park is met twee miljoen bezoekers per jaar een van de drukst bezochte nationale parken in Canada. De spectaculaire Columbia Icefields voeden acht grote gletsjers die moedige reizigers op een rondleiding met speciale bussen kunnen ontdekken. Hotelboeking vanaf 178 euro per nacht via hotel.info: http://cli.gs/tAMmdL

4 Hotel Le Ville Relais, nationaal park Cinque Terre (Italie)

De schilderachtige omgeving van hotel Le Ville Relais in het Italiaanse Ligurië is al vele jaren beschermd. Ook het hotelgebouw werd met zijn bonte kleuren in de typische stijl gelaten. Gebouwd op een berghelling biedt dit kleine hotel haar gasten prettige kamers en een hotelzwembad met prachtig uitzicht over de pittoreske “baai van dichters” in de Golf van La Spezia. Het aangrenzende nationale park Cinque Terre strekt zich uit over vijf kleine kustdorpen en het bergachtige achterland. Op de vele wandelroutes wacht bezoekers een mooi uitzicht over het landschap en kleurrijke dorpjes. De zogenaamde “Via dell` Amore” dankt zijn naam aan een romantisch verhaal: lang moesten de inwoners van de kleine bergdorpen Riomaggiore en Manarola lastige wegen begaan om hun buren te bezoeken. Nu zijn de dorpen verbonden door middel van een makkelijk toegankelijk pad. Hotelboeking vanaf 100 euro per nacht via booking.com: http://cli.gs/MQHqS8

5 The Norfolk Hotel, Nairobi National Park (Kenia)

The Norfolk Hotel wordt beschouwd als een van de meest bekende adressen in Kenia’s hoofdstad Nairobi en is sinds jaren het startpunt voor safari’s. Meer dan 100 jaar bestaat het hotelcomplex met zijn eigen tropische tuin en de legendarische Lord Delamere’s Terras Bar, de bekendste ontmoetingsplaats van het moderne Nairobi. Voor de ingang van de Keniase metropool komen bezoekers in Nairobi National Park naast 400 vogelsoorten ook leeuwen, cheeta’s, zebra’s en andere wilde dieren tegen. Het park herbergt ook een van de meest succesvolle beschermingsgebieden voor neushoorns. Hier kunnen bezoekers de zeldzame zwarte neushoorn in zijn natuurlijke omgeving zien. Hotelboeking vanaf 154 euro per nacht via ehotel: http://cli.gs/43s6Zr

6 Hotel The Aarchway Inn, Arches National Park (VS)

Ongehinderd uitzicht op de Red Rocks in het Amerikaanse Utah hebben gasten van het hotel The Aarchway Inn. Het hotel neemt zijn bezoeker mee op een avontuurlijke reis naar het twee mijl verwijderde Arches National Park: raften op de Colorado rivier, familiesafari of een romantische jeeptour – hier komt elke gast aan zijn trekken. In het nationale park treffen bezoekers rond de 2000 natuurlijk gegroeide stenen bogen aan – the Arches. Met 14 meter hoogte is de Delicate Arch de grootste daarvan. De schilderachtige rotsformaties ontstaan en vergaan telkens opnieuw door natuurlijke erosieprocessen. De kleuren en vormen van het ongewone landschap in het Colorado Plateau zijn nergens anders op de wereld te vinden. Hotelboeking vanaf 101 euro per nacht via skoosh: http://cli.gs/7m0dED

7 Hotel Rosleague Manor, Connemara National Park (Ierland)

Op de oevers van Ballinakill Bay in het westen van Ierland ligt, verscholen in een klein privaat bos, het vier sterren hotel Rosleague Manor. Het huis uit de 19e eeuw is helemaal in de stijl van de oude landadel gelaten. Antieke meubels, bijzonder materiaal en een weelderige tuin maken het een van de beste adressen in het Ierse stadje Letterfrack. Het is slechts enkele kilometers van het hotel naar Connemara National Park. De uitgestrekte heidevelden waren ooit onderdeel van een agrarisch gebied – de Kylemore Abbey. Door het park draven vandaag de dag wilde Connemara pony’s, daarnaast leeft er gracieus rood wild. De kleur van het vruchtbare landschap wordt gedomineerd door lila heide. Plantenliefhebbers vinden daarnaast ook vele soorten orchideeën en vleesetende planten zoals de zonnedauw. Hotelboeking vanaf 170 euro per nacht via booking.com: http://cli.gs/dhXWNj

8 La Cigala Posada, nationaal park Los Roques Archipel (Venezuela)

De eigenaren van de Cigala Posada begroeten hun gasten in het acht kamer hotel op een klein eilandenarchipel voor de kust van Venezuela. De Posada’s maken hun naam waar: Posada’s in Zuid-Amerika zijn kleine familiegerunde hotels in landelijk gebied. Vanaf de twee terrassen van het huis hebben toeristen uitzicht op het omliggende nationale park Los Roques. Met de eigen boot van het hotel kunnen ze zich naar een van de kleine verlaten eilanden en zandbanken laten varen. Daar beleeft men voor een dag hoe het is op een onbewoond eiland te leven. Naast de 42 kleine eilanden zijn op Los Roques een aantal van de best bewaarde koraalriffen van de wereld. Hotelboeking vanaf 58 euro per persoon per nacht, inclusief excursie naar een verlaten eiland, via La Cigala Posada: http://cli.gs/mtm8yW

9 Parador de Cangas de Onís, nationaal park Picos de Europa (Spanje)

De Spaanse Parador hotels zijn een mengeling van traditie en moderniteit en werden altijd in oude muren en meest fascinerende omgevingen geopend. Het oude klooster van San Pedro de Villanueva aan de oevers van de rivier de Sella behuist het Parador de Cangas de Onís. Het vier sterren hotel biedt haar gasten modern comfort en een uitstekende keuken in een historische ambiance. Op de achtergrond wacht het grootse landschap van nationaal park Picos de Europa op een bezoek. In Spanje’s grootste nationale park komen wandelaars aan hun trekken: het kost snelle pelgrims ongeveer vijf uur om de Cares kloof te bedwingen die de bergketen Picos de Europa in twee helften verdeelt. Hotelboeking vanaf 100 euro per nacht via booking.com: http://cli.gs/ELHzAV

10 Alm & Wellnesshotel Alpenhof, nationaal park Berchtesgaden (Duitsland)

Als in een aflevering van Heidi: zo voelen bezoekers van het Alm & Wellnesshotel Alpenhof in nationaal park Berchtesgaden zich. In het enige Duitse nationale park in de Alpen zijn nog vele kleine weiden en bergboeren. Daarnaast rijzen steile hellingen op tot in de Beierse hemel en in het midden ligt de gracieuze Königssee aan de voet van de 2713 meter hoge Watzmann. Hier aan het meer ligt hotel Alpenhof in Schönau. Het particuliere vier sterren hotel biedt op 700 meter hoogte een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van het nationale park. Na een inspannende bergwandeling kunnen gasten zich ontspannen in de wellness- en waterwereld van het hotel en kijken vanuit de rustruimte direct uit over de omliggende bergen. Hotelboeking vanaf 176 euro via booking.com: http://cli.gs/gtU9Lv

Deze rangschikking is gebaseerd op de op trivago best beoordeelde en meest gezochte nationale parken in de maanden juli tot september 2009. Voor elk nationaal park werd het door reizigers best beoordeelde hotel in de buurt van het park gekozen.

Met www.trivago.nl vinden reizigers het ideale hotel voor het goedkoopste tarief. De online service vergelijkt de hoteltarieven van meer dan 53 boekingsplatforms voor 400.000 hotels wereldwijd. Daarnaast heeft trivago 15 miljoen hotelbeoordelingen op de website en laat het voor elk hotel de gebruikersbeoordelingen op bekende portalen zien. trivago vergelijkt niet de prijzen van online reisbureaus, maar de kamerprijzen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.