>Topcondities in Hafjell

>

>Topcondities in Hafjell 13

Op 15 kilometer ten noorden van Lillehammer biedt het Hafjell Alpinsenter aan het begin van het bekende Gudbrandsdal mogelijkheden op topniveau voor alpineliefhebbers. Het omvat 31 pisten die vooral bekend staan om hun mooie, lange en gevarieerde afdalingen. Niet voor niets is dit centrum bekend geworden door de Olympische Winterspelen van 1994, die Noorwegen een zo goede naam op wintersportgebied hebben gebracht. Zestien liften (waaronder een moderne gondelbaan) staan hier elke dag ter beschikking. Vier keer per week kan er dankzij een 7 km lange verlichte piste ook ’s avonds naar worden geskied. Ook snowboarders en liefhebbers van sneeuwscootertochten komen in Hafjell aan hun trekken. Zie voor nadere informatie: http://www.hafjell.no/en/

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.