>Vakantiegangers krijgen social netwerksite

>Online uitgever van social reismedia QuaMundi Travel Media heeft sinds kort een nieuwe website geopend: Nationaal Vakantie Forum is een interactief webplein waar vakantiegangers elkaar ontmoeten en vooruit helpen. QuaMundi wil hiermee een bijdrage leveren aan de voorbereiding van succesvolle vakanties.
De website biedt informatie, tips en discussies over vakanties in Europa. Forumbezoekers vinden een indeling naar soort vakantie. Zo tref je snel mensen die geïnteresseerd zijn in jouw vakantievoorkeur en kun je hen vragen stellen of tips geven.
“Er is in Nederland nog geen vergelijkbare plek die specifiek over vakanties gaat. Daarin is Nationaal Vakantie Forum dus uniek,” poneert Yvonne, sitemanager van het nieuwe forum, die daarbij voorbijgaat aan al jaren succesvolle sites als Zoover. “We denken dat Nederlanders behoefte hebben aan een site als deze. Hoe vaak komt het wel niet voor dat iemand een vakantie gepland heeft, maar vraagtekens heeft over bijvoorbeeld de accommodatie? Op Nationaal Vakantie Forum kan je andere vakantiegangers vragen om hun mening of ervaringen. Zo voorkom je dat je op je vakantiebestemming voor onaangename verrassingen komt te staan.”

Om lid te worden: www.nationaalvakantieforum.nl/register.php.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.