>Wildlife fotoworkshops in de bush

>Mensen die houden van de Zuid-Afrikaanse natuur en van fotograferen, kunnen nu een heuse wildlife fotoworkshop volgen in het Kololo Game Reserve. Er staan drie workshops gepland voor 2010.
Kololo Game Reserve ligt in de Zuid-Afrikaanse provincie Limpopo, in het hart van het Waterberg natuurgebied. Kololo is de perfecte safaribestemming, gelegen in een malariavrij gebied en op ruim drie uur rijden vanaf Johannesburg International Airport. Kololo Game Reserve heeft diverse chalets en luxe tenten in de bush.  Een wildlife fotoworkshop combineert actie (gamedrives, excursies) en educatie (kennis camera, digitale fotografie). Zo ontstaat er een actieve vakantie om nooit meer te vergeten, ook voor de eventueel meereizende, niet-fotograferende partner. Onder leiding van Willem Laros, professioneel reis- en landschapsfotograaf, worden een aantal fotoworkshops verzorgd. De workshops – vanuit het comfortabele tentenkamp van Kololo – richten zich op de (beginnende) natuurfotograaf.
Workshopdata in 2010
I 21 februari/m 1 maart 2010
II 30 april t/m 9 mei 2010
III 28 september t/m 5 oktober 2010
De kosten voor deze unieke fotografiecursus bedragen € 1.195,-. Dit is inclusief vervoer van en naar Johannesburg International Airport, verblijf op basis van volpension, excursies, gamedrives, instructie en begeleiding door fotograaf Willem Laros en exclusief vliegticket.  www.kololo.nl en www.willemlaros.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.