>Win een weekend Praag met een tip

>Voor de Surprisetickets.nl top 100, het overzicht met de beste budget travel tips voor 2010, zoekt de redactie van het online reismagazine bijzondere smart travel tips. Bezoekers die hun tips inzenden maken kans op 100 prijzen: een stedentrip voor 2 en 99 Kiva microkrediet giftvouchers t.w.v. $ 25,-.
Hoe haal je met een klein budget het meeste uit je vakantie? Reiswebsite Surprisetickets.nl daagt uit tot het inzenden van de beste budgettips voor vakanties in 2010. Uit de inzendingen wordt de Surprisetickets.nl Top 100 van 2010 samengesteld. Alle inzenders maken kans op leuke prijzen. 
Ebookers.nl stelt de hoofdprijs ter beschikking voor de beste budgettip: een citytrip voor twee personen naar Praag. Marketing manager Cindy Theunissen “Praag is de absolute tip voor stedentrips met een klein budget in 2010. Een biertje drink je in Praag al voor twee kwartjes, je kunt er geweldig leuk shoppen en in het laagseizoen boek je een citytrip naar Praag bij ons vaak al ver onder de 200,- inclusief vlucht en hotel.”

Daarnaast ontvangen de 99 runners up een Kiva giftvoucher t.w.v. $ 25,-. Met deze giftvoucher kunnen de winnaars ‘beleggen’ in een startende ondernemer in een ontwikkelingsland. Kiva.org is de eerste, volledig webbased, mens-tot-mens microkrediet organisatie. Zonder noemenswaardige overhead maakt Kiva het mogelijk dat individuen een klein bedrag direct kunnen lenen aan een kleine ondernemer en je kunt ook volgen hoe het deze daarna vergaat. Je leent bijvoorbeeld aan Hanie op de Filippijnen om haar boerderijtje uit te kunnen breiden, aan Pan Tie Bah in Vietnam die een paar extra varkens wil kopen, of aan Nancy in Peru zodat zij een marktkraam kan starten. Op de Kiva Surprisetickets teampagina kan iedereen de voortgang van de actie volgen.
Je mag zo veel budgettips insturen als je wilt om kans te maken in de top 100 te komen. Inzenden kan  t/m 5 januari 2010 op deze pagina. Elke week worden de beste 11 tips van die week beloond met een Kiva giftvoucher. Daarna word de winnaar met de allerbeste budgettip bekend gemaakt.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.