>50 miljoen in Beekse Bergen

>Libéma bereidt een grootschalige uitbreiding op het Beekse Bergen-terrein voor. In totaal trekt het leisure-concern € 50 miljoen uit om gefaseerd 425 Afrikaanse lodges te gaan bouwen op een terrein dat in totaal 42 hectare beslaat. Het nieuwe park, dat de naam SafariResort Beekse Bergen draagt, wordt gerealiseerd tussen het reeds bestaande Vakantiepark en Safaripark Beekse Bergen. Als het traject van het verkrijgen van de benodigde vergunningen en de realisatie volgens planning verloopt, opent het park al in het voorjaar van 2011 de deuren van een Afrikaans gethematiseerd vakantiepark met hoofdcomplex, evenals de eerste 140 lodges. Aldaar wacht gasten een vakantie tussen de dieren. Als enige vakantieresort in Europa kan het nieuwe park vanaf het voorjaar van 2011 zoveel gasten een verblijf bieden waarbij zij daadwerkelijk zijn omgeven door onder meer de giraffen en zebra’s van het safaripark. Hierdoor krijgt de vakantie een Afrikaans karakter. De lodges zijn vrijstaand en worden in kleine groepjes bij elkaar geplaatst in het bestaande groen. Tijdens een verblijf hebben de toekomstige gasten niet alleen vrij uitzicht op Safaripark Beekse Bergen, maar kunnen zij het park (dat jaarlijks zo’n 800.000 dagbezoekers trekt) ook gratis en onbeperkt bezoeken.

0

One Response

  1. Anonymous

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.