>Etap Hotel opent 400ste hotel

>Etap Hotel opent zijn 400ste hotel in Europa: “Etap Hotel, een merk van Accor, heeft zijn 400ste hotel in Europa geopend in Verdun, Frankrijk en bevestigt daarmee zijn leiderschap in het budgetsegment. De opening van het 400ste hotel illustreert de uitbreidingsplannen van het merk in Europa. Sinds 2004 zijn er in totaal 100 nieuwe hotels geopend en momenteel telt het netwerk 34.000 kamers in tien landen: Belgie, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. In Frankrijk telt het merk 289 hotels. Het doel is om het netwerk voor 2011 uit te breiden tot ruim 500 hotels en 45.000 kamers in zo’n twintig landen.”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.