>Forum over Bolivia

>Sinds kort is de reissite Wereldwijzer Reisforums een landenforum rijker. Het Bolivia forum is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in Bolivia of iets met Bolivia te maken heeft. Bezoekers van Wereldwijzer kunnen in deze nieuwe rubriek al hun vragen en tips kwijt over reizen, vakantie, wonen en werken in Bolivia. Andere leden reageren vaak snel en helpen elkaar zo op weg. Het Bolivia forum wordt beheerd door Bolivia liefhebber en -kenner Maaike. In november dit jaar keerde zij voor zeven maanden terug naar Bolivia om daar te werken, te leven en vooral te genieten van dit voor haar bijzondere land. En niet te vergeten om bij haar liefde te kunnen zijn, die ze tijdens haar eerste bezoek aan Bolivia in september 2008 heeft ontmoet.

“Het leven in Bolivia is heel anders dan in Nederland; je gaat er helemaal terug naar de basis,” aldus Maaike.” Van te voren was ik me er totaal niet van bewust dat dit mijn kijk op het leven zo zou veranderen. Ik kan me er nu af en toe over opwinden dat we ons druk maken om zoveel luxeproblemen, bijvoorbeeld dat komkommers in plastic zijn verpakt zijn!”
Over het forum zegt zij: “Ik wil graag laten zien dat Bolivia niet alleen bereisbaar is voor ‘die-hard’ backpackers, maar dat iedereen het land op zijn eigen manier kan verkennen. Ik kan niet wachten en hoop de Wereldwijzergebruikers nét een stapje dichter bij Bolivia te brengen!” . Wereldwijzer Reisforums bestaat uit forums over meer dan 50 landen. Deze forums worden inmiddels beheerd door tientallen vrijwilligers: reizigers die zelf een passie hebben voor een bepaald land. Het Bolivia Forum is te bezoeken op www.wereldwijzer.nl/bolivia

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.